Dior make-up voor de lippen en huid

Date vrijdag, 16 januari 2015 08:51 |   | 

Dior is een bekend merk dat naast prachtige kleding ook make-up aanbiedt. De collectie Dior make-up is erg breed en het bevat verschillende producten voor de huid en de lippen. Met de Dior make-up kun je makkelijk natuurlijke en opvallende looks maken.

Dior make-up voor de lippen

De Dior make-up voor de lippen bestaat uit lipsticks en lipglosses. Deze Dior make-up is verkrijgbaar in verschillende kleuren en finishes. Bij de lipsticks kun je kiezen uit glanzende producten met veel glans of juist voor matte lipsticks met veel pigment. De natuurlijke kleuren kunnen elke dag gedragen worden. Voor een speciale gelegenheid zijn de opvallende en de donkere lipsticks erg geschikt. Ook de lipglosses zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Daarnaast geven de lipglosses een ander effect. Sommigen bevatten namelijk glitters of ze zorgen voor vollere lippen.

Dior make-up voor de huid

Met de Dior make-up kun je makkelijk je gezicht egaliseren. De foundations zijn in vloeibare varianten of in compacte varianten verkrijgbaar. Deze foundations geven elk een ander effect. Er zijn varianten die de hele dag perfect blijven zitten en er zijn foundations die een lichte dekking bieden. Met de concealers kun je opvallende plekjes zoals een puistje makkelijk bedekken. Ook zijn er concealers die de huid oplichten. Deze zijn vooral geschikt als je last hebt van donkere kringen. De poeders van Dior zorgen ervoor dat je huid de hele dag mooi mat blijft.

Dior make-up dragen

Dior make-up kan elke dag gedragen worden. Voor een natuurlijke look kies je een foundation die een lichte dekking biedt. Je kan eventuele plekjes camoufleren met een beetje concealer. Poeder het geheel af voor een mat gezicht. Met een lipstick of een lipgloss kun je kleur toevoegen aan je look. Overdag kun je het beste kiezen voor Dior make-up met een lichte kleur zoals roze of beige. In de avond kun je voor een heftigere look gaan, door een donkerrode of een felroze kleur te dragen. Met de Dior make-up kun jij je dus opmaken voor verschillende gelegenheden.

Gelezen 650 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save