The Juice PLUS+® Company

Date maandag, 19 januari 2015 16:49 |   | 
The Juice PLUS+® Company

Dit zijn wij! De Juice PLUS+® Company. Wij staan voor mensen, voor meer levenskwaliteit, voor het gezin, voor meer gezondheid!

We hebben al meer dan 40 jaar succes in de industrie. Over de hele wereld. We staan voor dingen die er echt toe doen:

  • Duurzaamheid is belangrijk voor ons.
  • We bieden mensen een echt alternatief!
  • We hebben een wereldwijde missie.
  • We willen mensen inspireren om op een gezonde manier te leven.

Iedere dag.. een beetje meer.

Onze firma wordt door de eigenaar gemanaged en niet door het één of andere investeringsconcern of financiële instelling. Hierdoor zijn we erg flexibel in het nemen van beslissingen.
Wij zijn de Juice PLUS+® Company!
Van mensen naar mensen, onze fans noemen ons ook wel: Het bedrijf met een hart.

Juice Plus+®

Wie heeft er nog niet gehoord van het beroemde groente en fruit in een capsule. De rode, groene en paarse. We zijn trots op ons merk Juice PLUS+® Het beste na Groente en fruit sinds 20 jaar!

Juice PLUS+® is het best gedocumenteerde product in zijn soort. Vooraanstaande universiteiten over de hele wereld bevestigen dit. Juice PLUS+® is echter meer dan een product, het is een merk dat staat voor een goede investering in je eigen leven.

Of je nu de capsules inneemt of de Soft Chewables, of dat je er goed uitziet met onze lekkere Juice PLUS+® Complete Shakes dat is ieders persoonlijke keuze.

Stel je voor hoe deze waardevolle vitale elementen in je bloedbaan binnenkomen. Iedere ochtend en iedere dag! Je lichaam bedankt je onmiddellijk met meer energie, een frisse uitstraling, en betere prestaties in je dagelijkse leven. Stel je voor dat je volledig rijp groenten en fruit eet. We motiveren mensen meer groenten en fruit te eten. Dit is de oplossing voor zoveel uitdagingen zoals:

  • Meer energie
  • Het gevoel in balans te zijn
  • Mooie huid
  • Beter welzijn

Aangezien het zo weinig mensen lukt om de benodigde dagelijkse hoeveelheid te eten, bieden we ze een “compensatie”. Een oplossing: Juice Plus+®.

Toekomstig generaties

Zonder kinderen is er geen toekomst. Dat is een feit! Onze CHS, Onze Children’s Health Study, heft aangetoond dat het gedrag van kinderen kan veranderen wanneer ze Juice PLUS+® innemen.
Dit is wereldwijd het grootste gedragsonderzoek en het is ongeloofelijk: al na enkele maanden ontwikkelde meer dan 80% van de kinderen een groter gezondheidsbewustzijn.
Meer dan 60% eet gezonder, ze eten minder fastfood en drinken minder frisdranken, en meer dan de helft eet daarnaast meer groenten en fruit. We zijn erg trots op dit resultaat.  Tot op heden heeft ongeveer een miljoen gezinnen deelgenomen aan dit onderzoek. En iedere maand sluiten duizenden gezinnen zich hierbij aan.

Gezondheid en de toekomstige markt

We willen zolang mogelijk leven, en zo gezond mogelijk. We willen er jong en fris uitzien en dat zonder onze gewoonte te veranderen. Mensen hebben al begrepen dat ze beter in preventie kunnen investeren dan in het genezen van ziekten.

Ons dagelijkse leven is veeleisend: We moeten fit zijn en energie hebben.
Een actueel onderzoek heeft aangetoond, dat iedere tweede burger van plan is meer te bewegen of gezonder te eten. Elke derde wil zelfs afvallen!!!

Het succesverhaal van Juice PLUS+® bewijst dit door cijfers: sinds we op de markt zijn hebben we een verkoopomzet van bijna 10 miljard dollar. Het is bewezen, het is overtuigend, en het heeft haar doel gevonden. Ondanks dat: hebben 9 van de 10 mensen over de hele wereld nog nooit van Juice PLUS+® gehoord. En we stoppen niet tot deze statistiek omgedraaid is.

Financiële onafhankelijkheid

De vraag is: Wil jij onafhankelijk zijn? Als dat zo is, denk dan aan het volgende: Welke mogelijkheden heb je? Je kunt meedoen aan de loterij, of erven maar dat heb je niet in eigen hand. Je kunt een dure franchise kopen, je eigen bedrijf opzetten maar hiervoor zijn grote investeringen nodig. Wij zijn er absoluut van overtuigd dat onze Netwerk Franchise de beste optie is.
In het begin misschien als een “plan B” wat een “plan A” kan worden. Als je met deze rat-race bezig blijft zullen je dromen nooit uitkomen. Het maakt niet uit welk financieel doel je nastreeft: of het nu gaat om een inkomen van 500, 5.000, of 50.000 euro per maand. Alles is mogelijk! Het hangt van je doel af, wat je ervan maakt.

Het mooie is dat de firma zeer behulpzaam is: van de productverzending en het factureren tot marketingondersteuning. Je kunt je helemaal concentreren op het delen van de producten met andere mensen en het opbouwen van een succesvol team.
Aangezien we onze eigen producten produceren, die onze partners direct naar de eindgebruiker brengen, hebben we geen andere tussenhandelaren nodig. Daarom kunnen we bijna 50% van de totale verkopen aan onze franchise partners betalen.

Dromen komen uit

De meeste mensen hebben veel grotere dromen dan hun inkomen toestaat. Zou je het niet leuk vinden om je leven over het algemeen te verbeteren? Meer tijd voor je gezin? Je kinderen op zien groeien? Zou je je eigen dromen willen najagen en niet die van iemand anders? Natuurlijk zijn wij niet de enige mogelijkheid om dit te verwezenlijken. Maar volgens mijn zijn we de best bewezen mogelijkheid. We hebben al meer dan 40 jaar herhaaldelijk bewezen welke positieve invloed we op het dagelijkse leven van mensen kunnen hebben.

Gelezen 1996 keer Laatst aangepast op maandag, 26 december 2016 22:15

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save