Juice PLUS+ Wat We doen

Date woensdag, 21 januari 2015 15:17 |   | 
Juice PLUS+ Wat We doen

Onze missie is een gezonde manier van leven over de hele wereld stimuleren. Gezond leven omvat maar is zeker niet beperkt tot alleen lichamelijke of geestelijke conditie. Het is veel meer dan dat! Gezond leven omvat ook geestelijke en financieële gezondheid, en gezonde relaties. Het omvat alles wat er aan bijdraagt een vrij en voldaan leven te leven.
Door een beproefd bedrijfsmodel te volgen, in combinatie met een te dupliceren systeem, doen we iets goeds voor anderen en beter voor onszelf. Dit heeft de levens van tienduizenden mensen over de hele wereld veranderd.

Netwerk Franchise

We noemen ons bedrijfsmodel Netwerk Franchise. Aangezien iedereen een soort van persoonlijke franchise heeft, gebasseerd op het beproefde Netwerk Marketing bedrijfsmodel. Het is een perfect pakket: in combinatie met een sterke onderneming, wetenschappelijk bewezen producten, en een systeem dat door topindustriëlen is ontwikkeld, zijn we in staat om een positieve bijdrage te leveren aan het leven van andere mensen.

Bouwen

Het organisatiesysteem dat we gebruiken om onze onderneming te leiden heet KISS. Dat wil zeggen Contact, Informatie, Start en Systeem.
Het doel van het contact is mensen te boeien en nieuwsgierigheid op te wekken. We hebben een opzienbarende strategie en heel veel hulpmiddelen die onze franchise partners kunnen gebruiken. Om gemakkelijk naar de volgende stap over te gaan: en dat is informatie delen..
Informatie delen
Daar ben je nu mee bezig, terwijl je hiernaar kijkt. Waar iemand je waarschijnlijk voor heeft uitgenodigd. Het doel van dat informatieve gedeelte is je in staat te stellen een slimme beslissing te nemen of je wilt meedoen, of niet. Tijdens de volgende stap laten we je zien hoe je kunt beginnen en onze opstart-tool geeft je een actieplan dat tot onmiddellijke resultaten leidt.

90 dagen

Tijdens de volgende 90 dagen terwijl je al geld aan het verdienen bent, leg je de basis voor een mooie toekomst. En tenslotte helpen we je ons systeem onmiddellijk te dupliceren om je klantenbestand en je organisatie consistent te laten groeien.

Socialiseren

Onze onderneming is een onderneming van mensen waarbij relaties belangrijk zijn. We moedigen mensen aan om betere mensen te worden door leidinggevende verantwoordelijkheid op zich te nemen, en dus voor anderen te worden gevolgd. Aangezien documentatie waardevoller is dan gesprekken, leiden we onze taken gebaseerd op echte ervaringen.

Echte ervaringen

Of die nu bestaan uit het gebruik van onze producten of het benutten van onze mogelijkheden: mensen hebben ongeloofelijke resultaten ervaren, die hun leven letterlijk veranderd hebben. En ze zullen deze graag met je delen. Dit gebeurt tijdens de evenementen.

Evenementen

De evenementen laten onze onderneming groeien. Onze evenementenstructuur is de bloedsomloop van ons systeem. Het omvat verschillende vormen, van individuele 1 op 1 ontmoetingen tot conventies met tienduizenden mensen! Van live-evenementen tot virtuele evenementen, van telefonisch overleg tot het effectief gebruiken van sociale media. We noemen alles waar mensen wederzijds kunnen reageren een evenement! Je ziet hier dus duidelijk dat je nooit alleen bent. Als je van al deze evenementen profiteert, zul je je zaken niet alleen met de snelheid van het licht sturen,  maar zul je ook je eigen leiderschapsvaardigheden gaan ontwikkelen. De fundamentele regel is: “Leiders worden geboren tijdens evenementen!”

Leren

Het derde onderdeel van onze onderneming is LEREN. Na dit gezegd te hebben: we zijn geen universiteit die theorielessen geeft, we leren vooral door “te doen”, en dat terwijl we al geld verdienen! Vanaf het moment dat je begint, zijn er altijd mensen oprecht geïnteresseerd in JOUW succes. Die mensen vinden het leuk om alles te delen wat ze hebben geleerd en zijn bereid je te steunen, coachen en vormen. Net zoals degene die dit met je gedeeld heeft. In onze wereld doet iedereen gewoon “iets terug”.

Timing

Tijdens de afgelopen jaren heeft deze industrie een ware ontwikkeling ondergaan en is op een wereldwijde schaa; een zeer gewaarde industrie geworden. Tegenwoordig reist het woord dankzij social media sneller dan ooit tevoren.

Juice PLUS+ Franchise

Met een beproefde onderneming als de onze als gewaardeerde partner zijn steeds meer jonge mensen er klaar voor een toekomst voor zichzelf te creëren. En dat kan tegenwoordig met de snelheid van het licht!

Succes werkt erg aanstekelijk

Zodra het bewezen en gedeeld is, voelen de mensen zich er natuurlijk toe aangetrokken. Naar mijn mening is deze succesreis pas begonnen! Voel je welkom om te kijken hoe je kunt beginnen! Zorg goed voor jezelf, en hopelijk zien we elkaar gauw persoonlijk.

Meer informatie over Juice PLUS+? Bezoek onze website.

Gelezen 2508 keer Laatst aangepast op zondag, 21 mei 2017 15:32

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save