Echtscheiding

Date woensdag, 04 februari 2015 14:40 |   | 

Het is een zeer moeilijke periode wanneer jij en je partner besluiten te gaan scheiden. Wanneer mensen gaan scheiden, spelen er vaak veel emoties een leidende rol. Veel voorkomende emoties bij een echtscheiding zijn bijvoorbeeld angst, onzekerheid, boosheid en verdriet. Als u besloten heeft te gaan scheiden, moeten er veel zaken worden geregeld. Belangrijke zaken betreffende de kinderen of de financiën zijn soms moeilijk te bespreken. Het komt wel eens voor dat de gemoederen over diverse onderwerpen erg hoop oplopen. Het is dan belangrijk dat er iemand bij zit die kan helpen tijdens het scheidingsproces. In onderling overleg scheiden wordt meestal gedaan met een mediator. 2Divorce biedt een heel scala aan mediators die naar je luisteren en probleemoplossend denken. Elke situatie is anders en vergt een verschillende aanpak, de mediators van 2Divorce weten dit en voelen aan wat voor jou de beste oplossing is. 

Scheiden doe je samen

Lig je in een echtscheiding of is er er sprake van een zakelijk geschil? Wanneer jullie beiden niet meer samen tot een geschikte oplossing kunnen komen, dan kan een mediator van 2Divorce jou helpen. Met behulp van een mediator komen jij en de andere partij tot een oplossing die voor beide partijen aanvaardbaar is. Steeds vaker schakelen mensen de hulp in van een ervaren mediator van 2Divorce. Ook advocaten en rechters adviseren om eerst met een mediator om een tafel te gaan. Dit komt voort uit het dat dat mediation in vergelijking met een juridische procedure veel voordelen heeft. Denk alleen maar aan het langdurige en slopende proces van een juridische procedure.


Mediation bij echtscheiding 2Divorce

Ongeveer een kwart van de huwelijken in Nederland eindigt in een echtscheiding. Voor zowel jou als je toekomstige ex-partner is dit een stressvolle periode waarbij veel zaken goed geregeld dienen te worden. Met name als er kinderen bij betrokken zijn, is het van belang om samen tot goede afspraken te komen. Veel mensen realiseren zich dat de relatie als gezamenlijke ouders na de echtscheiding niet stopt. Dit is ook de voornaamste reden dat mensen mediators van 2Divorce inschakelen. Deze mediators laten je niet gaan wanneer het proces is ‘afgehandeld’ maar blijven door middel van een nazorgtraject nauw met je verbonden. Voor meer informatie, zie www.2divorce.nl

Gelezen 558 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save