Zakelijke taalcursus volgen

Date dinsdag, 17 februari 2015 14:19 |   | 

Binnen sommige bedrijven wordt er van de medewerkers verwacht dat ze de Engelse taal goed beheersen. Deze bedrijven werken internationaal en het is belangrijk dat de werknemers effectief kunnen communiceren met internationale klanten en andere contacten. Soms kan het nodig zijn om als medewerker binnen het bedrijf uw Engels bij te spijkeren. Dit kan door middel van een cursus Engels bij The Square Mile. Wij bieden verschillende taalcursussen aan op diverse niveaus. Tijdens de trainingen leert u om uw mening en ideeën te verwoorden en collega´s te overtuigen.

Wat zijn de voordelen?

Een cursus zakelijk Engels volgen bij The Square Mile brengt een aantal voordelen met zich mee. Wij hebben veel ervaring in het geven van taaltrainingen en gebruiken de feedback van onze klanten om onze taaltrainingen steeds te verbeteren. Onze trainers hebben zelf ervaring met het werken in diverse branches en weten dus precies wat u nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren binnen uw bedrijf. Zij bieden u voldoende individuele begeleiding en diverse leermiddelen, om alles uit de cursus te kunnen halen.

Het grootste voordeel is dat uw cursus zakelijk Engels altijd voor u op maat gemaakt wordt. De trainingen worden helemaal afgestemd op uw persoonlijke situatie. Tijdens het samenstellen van uw cursus zakelijk Engels wordt rekening gehouden met diverse factoren. Denk bijvoorbeeld aan de branche waarin u werkt en de functie die u vervult. Maar ook wordt gekeken naar uw doeleinden, wensen en startniveau. 

Snel uw Engels bijspijkeren
Als u binnen een korte periode uw Engels drastisch wilt verbeteren, dan is een spoedcursus Engels een goede optie voor u. Met deze intensieve cursus leert u in zeer korte tijd de vaardigheden die u nodig heeft. Efficiënt, effectief en met een optimale begeleiding. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. 

Gelezen 611 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save