Mooie deurkloppers

Date donderdag, 12 maart 2015 08:41 |   | 

Een mooie deur is natuurlijk altijd leuk om te hebben. Zo kunt u naast het interieur van uw huis ook werken aan het uiterlijk van uw huis. Een mooie voordeur valt goed op en wanneer u veel bezoek over de vloer krijgt, is een mooie voordeur geen overbodige luxe! Maar naast het hebben van alleen een mooie voordeur is het natuurlijk ook handig om gebruik te maken van deurbeslag. Met deurbeslag kunt u uw deur helemaal afmaken, zodat hij zelfs in de kleine puntjes verzorgd is.

Een goed voorbeeld hiervan is door bijvoorbeeld gebruik te maken van een deurklopper. Een mooie deurklopper kan net dat extra tintje geven aan uw voordeur waardoor hij nog mooier lijkt dan dat hij al is. Ook is de deurklopper nog eens praktisch. Naast dat u misschien gebruik maakt van een deurbel, kan de klopper gebruikt worden door gasten die graag bij u op bezoek willen komen.

Maten & soorten deurkloppers

Er bestaan verschillende soorten deurkloppers. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een wat klassieker model als dat goed bij uw deur en huis past, maar u kunt natuurlijk ook een modern model gebruiken. Deze modellen worden gemaakt van verschillende materialen, zoals ijzer, brons of platinum.

Onderdelen van deurkloppers

De meeste deurkloppers bestaan uit een ring of een klepel die tegen de deur geslagen kan worden. Deze bestaan natuurlijk in verschillende soorten en maten, dus u kunt geheel uw eigen deurklopper uitkiezen. Het rozet waar de klepel of de ring aan vast hangt, kan namelijk heel erg verschillen. Zo kan dit gewoon een rondje of een klein metalen vierkantje zijn, maar u kunt hier ook helemaal los mee gaan. Zo zijn er bijvoorbeeld rozetten in de vorm van een leeuw of verschillende andere dingen. Ook kunt u er voor kiezen om geen klepel of ring te kiezen, maar bijvoorbeeld een klepel in de vorm van een hand. Doordat er zoveel mogelijkheden zijn, kunt u dus helemaal uw eigen smaak en stijl erin verwerken. Zo kunt u de voordeur helemaal afmaken en zal het ook zeker opvallen wanneer er mensen op bezoek komen.

Gelezen 1131 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save