Brochurehouders voor op de beurs

Date donderdag, 19 maart 2015 15:04 |   | 

Gaat u met uw bedrijf vaak naar een beurs, maar hebt u nog geen handige manier om uw brochures en flyers op te bergen? Legt u altijd de brochures en flyers op uw stand om ze te laten zien aan het publiek? Een andere handige manier om uw brochures en flyers te tonen voor het publiek is om gebruik te maken van een brochurehouder. Een brochurehouder is een erg handig gereedschap om uw promotiemateriaal in op te bergen. Ook staat het promotiemateriaal nu in de brochure, waardoor de klant niet perse vlakbij uw stand hoeft te staan om de brochure te kunnen zien. Daardoor kan u de aandacht trekken van meer publiek dan u van te voren had verwacht.

Verschillende soorten & maten

De brochurehouder komt in allerlei verschillende maten en in verschillende soorten materiaal. Daarom is er altijd wel een brochurehouder te vinden die past bij uw bedrijf. Er zijn ook brochurehouders die heel erg makkelijk te vervoeren zijn. Deze zijn namelijk inklapbaar. Daardoor zijn ze heel erg makkelijk mee te nemen naar de beurs of naar andere evenementen. Zo blijft de brochurehouder ook compact en zal het dus niet snel beschadigen tijdens het vervoeren.

Met meerder vakken

Er zijn brochurehouders met meerdere vakken dan één. Zo zijn er bijvoorbeeld brochurehouders te vinden met meerdere vakken, van wel drie tot vier vakken. Zo kunt u verschillende soorten promotiemateriaal presenteren aan het publiek, zoals bijvoorbeeld flyers en visitekaartjes. Ook zijn er brochurehouders te vinden die u kunt ophangen. Deze hebben namelijk een gat aan de bovenkant zitten. Met behulp van een zuignap kunt u hem bijvoorbeeld aan een spiegel ophangen. Met behulp van een schroef kunt u hem aan de wand hangen of ergens anders ophangen. Daardoor is de brochurehouder nog meer zichtbaar voor het publiek en zal het ook extra veel opvallen. Er zijn dus veel verschillende soorten te vinden. De opklapbare brochurehouder is heel makkelijk te vervoeren en er zijn zoveel verschillende soorten dat er sowieso één bij uw bedrijf zal passen. Neem daarom vooral de brochurehouder mee naar de beurs om uw promotiemateriaal zo goed mogelijk te kunnen presenteren!

Gelezen 1205 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save