Het comfort van een koksbuis

Date dinsdag, 24 maart 2015 09:41 |   | 

De koksbuis wordt ook wel koksjas genoemd. De koksjas is er in de eerste plaats om te laten zien dat je in een professionele keuken werkt en daar passend werkkleding bij draagt. Het comfort van een koksbuis is ook dat het je beschermt maar niet alleen tegen vuil en vlekken. De koksbuis is voorzien van druk of bolknopen. waardoor je indien het nodig is heel snel de koksbuis kunt uittrekken. Stel dat je in de keuken aan het werk bent en je krijgt warme saus of soep of een andere hete vloeistof over je heen. Dan is het heel belangrijk dat je zo snel mogelijk de koksbuis kunt uittrekken om erger te voorkomen. Daarom is het heel belangrijk om goed passende werkkleding te dragen in de professionele keuken zoals een koksbuis.


Het comfort wat je krijgt als je een koksbuis draagt


Een koksbuis bied je dus bescherming tijdens de werkzaamheden in de keuken en daarnaast kan iedereen ook gelijk zien dat je in de keuken werkt. Een koksbuis zorgt er ook voor dat je er als kok heel gekleed uitziet. Natuurlijk moet een koksbuis wel prettig dragen. Je moet er tenslotte goed mee kunnen werken en er vrij in kunnen bewegen. Er zijn koksbuizen met korte mouwen en lange mouwen. Het kan soms best warm zijn als je heel de tijd boven de pannen staat in de keuken. Toch bied een koksbuis met lange mouwen je meer bescherming voor eventuele hete vet en andere vuil spetters op je armen. Een koksbuis bied je veel comfort en bescherming en daarom kan geen kok zonder een mooie schone koksbuis in de keuken. Om jezelf te beschermen maar ook om duidelijk te kunnen laten zien dat je bij de keukenbrigade hoort.

Gelezen 1932 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save