Waarom een ritregistratiesysteem

Date dinsdag, 31 maart 2015 07:09 |   | 

Kilometerregistratie is steeds belangrijker voor de fiscus. De bijtelling wordt steeds hoger, en het aantal privékilometers wat is toegestaan, wordt steeds minder. Daardoor is het dus van steeds groter belang dat er gekozen wordt voor een GPS tracker. Hiervoor zijn namelijk verschillende voordelen te bedenken.

Foutloos en goedgekeurd

ritregistratiesystemen kunnen een keurmerk voor ritregistratiesystemen krijgen. Hiervoor moet worden voldaan aan een aantal voorwaarden. De systemen van Cartracker zijn bijvoorbeeld heel nauwkeurig. Iedere vijf seconde komt er een update van de coördinaten waardoor de afwijking minimaal is. Hierdoor is de fiscus sneller overtuigd van het feit dat je registratie klopt. Bij handmatige ingevulde afstanden sluipen er vaak verschillen in, hetgeen wat frustratie kan opleveren bij zowel de boekhouder als je personeel.

Het keurmerk is door een onafhankelijke stichting ontwikkeld om zo een duidelijker onderscheid te kunnen maken in de grote markt met aanbieders. Hierdoor is het als eindgebruiker eenvoudiger om te zien aan welke eisen een product voldoet. 

Administratie

Wanneer u bezig bent met de administratie, en de papieren met gereden kilometers per auto komen binnen, dan zal deze berekening van een hoop tijd kosten. Met een ritregistratiesysteem is het echter mogelijk om accounts te verkrijgen. Deze draaien rapportages uit waardoor je snel een overzicht hebt van de gereden afstanden, en waar deze naartoe gingen. 

Tot slot kun je ook geld besparen doordat je een betere controle over je personeel hebt. Heeft een medewerker de auto op zaterdag gebruikt voor een ritje naar de milieustraat of voor een verhuizing. Hier zal je als ondernemer binnen mum van tijd achter komen waardoor je hem of haar daar op aan kan spreken.

Gelezen 643 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save