Heerlijk eten in Utrecht

Date dinsdag, 31 maart 2015 09:35 |   | 

Ga jij een dagje winkelen in Utrecht? Of bezoek je een evenement in de altijd gezellige stad? Er zijn genoeg redenen om naar Utrecht af te reizen. De stad ligt centraal in Nederland en is goed te bereiken per trein, bus en auto. Parkeren in Utrecht is geen probleem en vanaf het station loop je zo het centrum in.

Wil jij lekker eten in Utrecht? In dit artikel worden een aantal heerlijke restaurants toegelicht. Zo kun je gemakkelijk een keuke maken.

 

Exclusief dineren

Podium onder de Dom

Domstraat 4 - 030-6350888

Één van de beste restaurants in Utrecht. Je kunt hier niet á la carte eten, maar je gaat aan tafel voor een 4 gangenmenu te eten wat met zorg samengesteld is en met passie is bereid. Je wordt geadviseerd door een wijnsommelier voor de beste beleving van het eten in combinatie met een passende wijn.

Prijs 4 gangenmenu: 45 euro per persoon.

 

Amberes

Burgemeester Reigerstraat 29 - 030-2515020

Bij dit restaurant kun je een feestje op je bord verwachten. Zowel het keukenpersoneel als de bediening is erg ervaren en bezorgen hun gasten een onvergetelijke avond. Het is hier belangrijk dat je op tijd reserveert.

Prijs 3 gangenmenu: 44 euro per persoon.

 

Restaurant Wilhelminapark

Wilhelminapark 65 - 020-2510693

Een mooi restaurant met een prachtig uitzicht op het park. De bediening is erg vriendelijk en elk bord wat uit de keuken meegenomen wordt lijkt wel een kunstwerkje. De keuken is klassiek Frans georiënteerd.

Gemiddelde prijs hoofdgerecht: 24,50 euro.

 

Gezellig hapje eten

De Markt

Drieharingenstraat 27 - 030-230991

Voor biologisch eten met een Italiaans tintje ben je bij de Markt aan het juiste adres. Heerlijke salades, huisgemaakte pomodorisoep en nog vele andere specialiteiten serveren ze de hele dag door. Je kunt hier niet alleen terecht voor een hapje, ook voor een kopje koffie ben je hier meer dan welkom.

Gemiddelde prijs hoofdgerecht: 15,50 euro.

 

Badhu

Willem van Noortplein 19 - 030-2720444

Bij Badhu kun je heerlijke kleine Arabische gerechtjes eten. Je kunt alle mezze los bestellen of wanneer je niet kunt kiezen kun je een schaal met diverse mezze om te delen bestellen. Het restaurant is gevestigd in een oud badhuis en dus in de stijl van een Arabische hamam. Erg leuk!

 

Taj Mahal

Zadelstraat 32 - 030-2314530

Heb je trek in een lekkere curry? Ga dan naar Taj Mahal. De naam is wellicht niet zo origineel, maar in dit authentieke Indiase restaurant serveert heerlijke tandori-gerechten en curry’s.

Let goed op hoe scherp jij je eten graag wilt.

Gemiddelde prijs hoofdgerecht: 15,50 euro.

Gelezen 737 keer

Gerelateerde artikelen

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save