Jeugdreizen 2012 - actieve jongeren reizen

Date maandag, 28 november 2011 16:05 |   | 
Veel kinderen en jongeren willen wel eens op vakantie zonder hun ouders. De meeste ouders zijn daar niet zo happig op, omdat het toch wel heel spannend is als je kind zonder ouders op pad gaat.
Simi Reizen organiseert jeugdreizen en jongerenkampen voor kinderen die graag zonder ouders op kamp gaan, maar wel graag begeleiding willen en heel veel gezelligheid.
Actieve jeugdreizen worden georganiseerd naar bijvoorbeeld Oostenrijk, waar we voor de pubers een superactief bergsportkamp organiseren. In Belgie gaan we op survivalkamp en in Nederland organiseren we superactieve jeugdreizen!

www.simi-reizen.nl
Gelezen 1058 keer Laatst aangepast op maandag, 28 november 2011 16:09
simireizen

Simi Reizen organiseert actieve jongerenvakanties, zomerkampen en actieve jeugdvakanties. Dit doen we niet alleen binnen Nederland, maar binnen Europa. Voor kinderen organiseren we zomerkampen en vakantiekampen in alle schoolvakanties. Voor jongeren organiseren we actieve reizen naar onder andere Belgie (survivalkampen), Oostenrijk (bergsportkampen) e Slovenie (outdoorkampen). Actie en avontuur, met vooraf kennismaken via go-simi.nl

Website: www.simi-reizen.nl

Social Profiles

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save