Goedkope Boxspring of Dure Boxspring?

Date zondag, 27 september 2015 22:25 |   | 
Goedkoe Boxspring

Boxsprings staan garant voor een goede en veel slaapcomfort. Iedereen zou op een boxspring moeten slapen.

 

Verschil tussen boxspring:

Bent U op zoek naar een goedkope boxspring met een vaste bodem, zijn de instap modellen vaak met harde onderbakken en de matrassen worden geleverd met bonellvering. Echter een echte boxspring bestaat uit geveerde onderbakken, waardoor U dus 2 matrassen op elkaar krijgt. Dit maakt het dat de boxspring een uniek gevoel geeft ten opzichte van een standaard bed met een lattenbodem. De matrassen van goedkope boxsprings zijn vaak met een dunne laag comfortschuim af gedekt á 2 of 3 centimeter, terwijl matrassen van kwaliteit vaak af gedekt zijn met 4 of 5 centimeter. Daarbij heeft U bij matrassen vele keuzes van de afdekking. Dit kan latex, watergel, comfort schuim, koudschuim, traagschuim en nog vele andere stoffen zijn. Over het algemeen wordt traagschuim gezien al het best beoordeelde materiaal.

 

Boxspring Outlet

Naast dat U goedkope boxsprings heeft, heeft U ook boxspring outlets. Dit zijn meestal de boxsprings uit voorraad of welke slecht verkocht worden. Mocht U op google kijken voor een outlet, is het meestal het eerste geval. Dit zijn boxsprings welke zeer veel verkocht worden en hierdoor een grote voorraad voor wordt neer gezet. Bij een boxspring outlet, kunt U al boxsprings krijgen voor een bedrag van €250,-.

Dit maakt dat een boxspring niet duur hoeft te zijn. Doordat de prijzen van boxsprings in de echte beddenzaken 3 keer over de kop gaan, kan een boxspring van een online webshop met de zelfde kwaliteit voor de helft van de prijs te koop staan.

 

 

Welke vering moet U kiezen?

Matrassen bestaan uit 2 soorten veringen, bonellvering en pocketvering. Ook zijn er matrassen te koop van alleen  schuim, echter bieden deze niet de  verkracht en kunt U beter een matras met vering kopen met een afdekking van ongeveer 5 cm afdekking. Pocketvering gaat ten opzichte van bonellvering langer mee. Ook heeft U met pocketvering meer keuze qua hardheid.

Wilt U garant staan voor een goede nachtrust en niet binnen 5 jaar een nieuw boxspring kopen? Dan gaat U voor bonellgeveerde onderbakken met matrassen van pocketvering.

Gelezen 1881 keer Laatst aangepast op zondag, 27 september 2015 22:34

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save