Damesmode: 5 merken waarin je ook gezien mag worden

Date maandag, 23 januari 2012 09:12 |   | 
In de enorme wereld van de online damesmode zijn ontelbaar veel merken die strijden om jouw aandacht. Het ene merk heeft vanzelfsprekend een veel groter mediabudget dan het andere en geniet, mede daardoor, vaak meer populariteit. Ga maar eens na: Wat is jouw favoriete damesmode merk? Hoogstwaarschijnlijk is het een bekend merk dat veel reclame maakt en wereldwijd populariteit geniet. Uiteraard ontwerpt het merk ook gewoon hele mooie damesmode en speelt het goed in op de trends.

Er zijn heel veel merken die dat ook doen, maar een stuk minder bekend zijn bij het grote publiek. Deze merken kunnen je vaak aangenaam verrassen met hippe, trendy kleding. Daarom een lijstje van 5 relatief onbekende damesmode merken waarin je absoluut gezien mag worden:
  1. Het tijdloze merk Amy Vermont pikt al heel lang alle nieuwe trends onfeilbaar op en weet dit te combineren met elegante, klassieke ontwerpen. Op die manieren krijgen ze het voor elkaar jou in klassieke kleding met een vleugje modern te kleden. Bovendien houden de ontwerpers bij Amy Vermont van opvallende details, zoals decoratieve knopen, pailletten en sierstenen. Zo blijft de damesmode van Amy Vermont tijdloos, maar altijd opvallen.

  2. De bezielende kracht achter damesmode merk Jette is ontwerpster Jette Joop, dochter van de zeer succesvolle Wolfgang Joop. Damesmode van Jette is vaak vernieuwend, doordat Jette Joop onverwachte verbindingen legt. De ontwerpen moeten, volgens haar, mensen vermaken, hun dagelijkse leven nog mooier maken en toch betaalbaar blijven. Jette is vooral populair onder zelfbewuste, vrouwen die af en toe willen opvallen met vernieuwende en verrassende kleding.

  3. Laura Kent is voor mensen uit de fashion wereld eigenlijk geen onbekende. Het damesmode merk staat vooral bekend om de wijde range draagbare, stijlvolle en klassieke kleding. Van spijkerbroeken tot moderne, gebreide kleding; Laura Kent biedt damesmode voor elke eigentijdse vrouw die van een vleugje klassiek houdt.

  4. Het Italiaanse merk Sem per lei ontwerpt vrouwelijke damesmode voor sterke, onafhankelijke vrouwen. Sem per lei combineert elegante ontwerpen met puristisch design voor vrouwen die zich zowel privé als zakelijk passend, en vooral vrouwelijk, willen kleden. Damesmode van dit merk zorgt ervoor dat je klassiek en nonchalant gekleed gaat, zonder saai over te komen.

  5. Strenesse is een succesvol, gevestigd Duits modemerk. In 1993 lanceerde het merk de lijn Strenesse Blue. Deze damesmode lijn biedt jou als modebewuste vrouw alles wat je zoekt. Stijlvol met intelligente, tijdloze en romantische designs. De ontwerpen zijn eenvoudig en elegant, maar nooit saai. Dus hoe veranderlijk het modebeeld ook is, met de tijdloze designs van Strenesse Blue zit je bijna altijd goed.
En zo zijn er nog veel meer relatief onbekende merken damesmode. Kies dus eens iets anders dan de gerenommeerde, door zo veel vrouwen gedragen, merken en onderscheid je van de massa met een van die verrassende merken.

Gelezen 1850 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save