Een snoepverkoop met gevulde snoepzakjes

Date zondag, 11 september 2016 13:22 |   | 
gevulde snoepzakjes

Een snoepverkoop voor je vereniging, stichting of school

Op zoek naar goedkoop snoepgoed of gevulde snoepzakjes met kwaliteitsnoep? Geldinzamelen.be biedt verenigingen, scholen en stichtingen de kans om super goedkoop snoep aan te kopen in vrac of bulksnoep. De snoep is premium kwaliteit en wordt reeds door honderden verenigingen, scouts, chiro, scholen en particulieren afgenomen. De snoepzakjes zijn kant en klaar gemmaakt en daardoor heb je geen uren werk met het vullen en mengen van de snoep. Deze tijdsbesparing kan je steken in het verkopen van snoepzakjes, dit zal je vereniging, school of goed doelactie veel meer opbrengen

Goedkoop bulksnoep of gevulde snoepzakjes?

Snoep aankopen in bulk / vrac snoep is veruit de goedkoopste oplossing voor je vereniging of school. Door snoep te kopen in vrac of bulk verzeker je je van een maximale winst voor doel. Wist je al dat je snoep kan aankopen voor €2.60 kg of minder naargelang je afname? Vooraleer je beslist om een grote partij snoep aan te kopen, kom bij geldinzamelen.be ook je prijs aanvragen. Wij zullen er alles aan doen om je de laagste prijs voor te stellen. Indien je een snoepverkoop wil organiseren en je wenst je snoepzakjes niet zelf te vullen, dan nemen we dit graag uit handen en doen wij het werk voor jou. De tijd dat je hiermee uitspaart kan steken in het verkopen van de gevulde snoepzakjes. Wedden dat je hier extra kan uithalen!

Goedkope vrac snoep en snoepzakjes met premium kwaliteit snoep

Door zelf je snoepzakjes te maken kan je snel 30% uitsparen bij inkoop van de snoep. Snoepzakjes die vooraf gevuld zijn iets hoger van prijs, maar dan heb je totaal geen werk meer aan het ullen ervan. De zakjes snoep kan je kopen vanaf €0.80 per zakje met een minimumafname van 50 zakjes. Een gevulde snoepzak van 150gr, 250gr of 400gr is een standaard verpakking van geldinzamelen.be. Wens je andere grammages in je snoepzak? Wij maken je graag een offerte op maat voor je vereniging, school of goed doel actie. Er worden jaarlijks massa's goede doel acties georganiseerd met het verkopen van snoep, want snoep verkoopt!

Gelezen 1929 keer Laatst aangepast op zondag, 11 september 2016 13:59
wenskaartenshop

Hoi, 

Hier Dieter De Backer eigenaar van websites zoals www.wenskaartenshop.be en www.geldinzamelen.be , gebeten door het webvirus en nieuwsjunk. Interesse in SEO, wenskaarten en opstarten van internetprojects, I LOVE IT!

Website: www.wenskaartenshop.be

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save