Planningsprogramma – Uw planning online inzichtelijk

Date dinsdag, 07 augustus 2018 13:33 |   | 

Een planning maken met veel medewerkers is een flinke taak. Vaak kan de planner hier zomaar een aantal dagen mee bezig zijn. Zeker wanneer het meerdere locaties betreft die allemaal met elkaar verweven zijn. Om dit goed te kunnen ordenen en inzichtelijk te houden is een planningsprogramma een goede uitkomst. Die herkent fouten en laat u zien wat wel en niet mogelijk is in de planning. Zodat u uw planning perfect kunt ontwikkelen en niet tegen problemen aan loopt.

Bent u benieuwd naar wat een planningsprogramma voor u betekenen kan en wat de mogelijkheden zijn? Dan zit u bij MijnRooster aan het juiste adres! Zij hebben een geavanceerd planningsprogramma welke u online gebruiken kunt. Hiermee profiteert u van alle voordelen van de moderne technologie.

Planningsprogramma

Het voordeel met hun planningsprogramma is dat het niet alleen door programmeurs ontwikkeld is. Dit systeem is namelijk ontwikkeld in samenwerking met planners, zij die dagelijks hiermee bezig zijn. Zodat elk aspect van wat een planner verwacht in zo’n programma, erin terug te vinden is. Hiermee kunt u kortom op een eenvoudige manier de planning van uw collega’s of personeel maken. Compleet met alle bijbehorende gegevens en eventuele extra data.

Het voordeel hiermee is dat uw planningsprogramma geen gescheiden informatie heeft. Wilt u per persoon zien wat er gepland is, wanneer er verlof is opgenomen en wanneer zij ziek zijn geweest? Dan kunt u in dit systeem dit alles terugzien. Een gescheiden personeelsadministratie is dan ook overbodig.

Taakbeheer

In het planningsprogramma hebt u samengevat een aantal essentiële zaken binnen één systeem. Namelijk de standaardplanning van werknemers, standenregistratie en NAW & functiegegevens van uw medewerkers. U hebt dus in een opslag alle gegevens die relevant zijn aan medewerkers en hun planning. Daarbij is het ook mogelijk het planningsprogramma te integreren met andere systemen. Hiervoor is het mogelijk om koppelingen te maken.

Gelezen 612 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save