Snelloopdeur – snelheid als de nood het hoogst is!

Date woensdag, 09 januari 2019 14:51 |   | 

Voor veel organisaties is het tempo hooghouden van cruciaal belang om bedrijfsprocessen optimaal te houden. Zelf deuren opendoen of daar lang op moeten wachten is dan ook allang verleden tijd. Denk bijvoorbeeld alleen al aan de gemiddelde brandweerkazerne. Als daar de deur automatisch opengaat met een snelheid van 4 meter per seconde, wat dat doet met de responsetijd! Zo kan het ook tot een goed doel dienen binnen veel bedrijven of bij beveiligde parkeergarages. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden omtrent de snelloopdeur, de enige vraag die overblijft is welk type binnen uw organisatie het best tot zijn functie voldoet!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de snelloopdeur en wat de impact hiervan kan zijn binnen uw organisatie? Lees dan snel verder of klik op een van de linkjes om meer over dit product te ontdekken!

Snelloopdeur

Dit deurtype is geschikt voor veel verschillende toepassingen. Dit heeft ermee te maken dat er diverse uitvoeringen zijn om aan de eisen van deze toepassingen te voldoen. Zo kan de een uitgerust worden met aanrijdbeveiliging en de ander met inbraak werende eigenschappen. Op die manier is er in iedere situatie een geschikte oplossing te bedenken. Daarbij profiteert u altijd van enkele standaard eigenschappen.

Wat u verwachten mag

U wilt uiteraard weten waar u aan begint en wat de snelloopdeur binnen uw organisatie betekenen kan. Daar zijn wij graag open over. Allereerst bevatten alle deuren gepantenteerd Serie S spiraaltechniek. Dit maakt de immense snelheden mogelijk. Daar bovenop zijn de deuren energiezuinig en zijn de deuren die een pand afsluiten van het buitenterrein, bestendig tegen windbelasting tot wel 142 kilometer per uur. Daarbij beschikken ze over een goede geluidswering en geschikt voor een kwartmiljoen bewegingen per jaar.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van toepassing in uw omgeving? Lees dan snel verder op de website om meer te weten te komen over de snelloopdeur of bel gerust even voor antwoord op al uw vragen!

Gelezen 716 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save