Steunzolen aanmeten: van steunzool tot plezierzool

Date donderdag, 31 januari 2019 12:48 |   | 

Merkt u dat u niet meer zo lekker loopt, of last krijgt van uw rug en knieën? Grote kans dat u steunzolen nodig heeft. In dit artikel bespreken wij hoe u weer met plezier op pad kan gaan! Wanneer lopen steeds moeizamer wordt kunnen steunzolen een geweldige oplossing zijn. Steunzolen aanmeten is een proces welke door een orthopedisch schoenmaker wordt uitgevoerd. Uw voeten worden grondig onderzocht en zal zo veel mogelijk overlast wegnemen door de zolen aan te passen op uw persoonlijke drukpunten. Zodra de specialist klaar is met steunzolen aanmeten kunt u weer met plezier naar buiten.

 

Hoe werkt een steunzool?

Het is niet gek dat u zich afvraagt hoe steunzolen precies werken! Steunzolen aanmeten is een vak apart. Er wordt een scan gemaakt van uw voet, doordat deze op de millimeter nauwkeurig is kan de orthopedisch schoenmaker precies achterhalen waar voor u de pijnpunten zitten. Na een inloopschema van 9 dagen zal u meteen het verschil merken en zal uw steunzool ene plezierzool worden!

 

Nieuwe schoenen kopen

Als u steunzolen heeft wordt het kopen van nieuwe schoenen een iets grotere opgave. Als u gaat winkelen let er dan op dat het huidige voetbed van een nieuwe schoen uitneembaar is. Zo kan u gemakkelijk uw eigen steunzool in de nieuwe schoen plaatsen. Per nieuw paar schoenen heeft u geen nieuwe steunzolen nodig. Steunzolen gaan lang mee en kunnen tussentijds aangepast en gerepareerd worden. Gooi ze dus niet meteen weg als u denkt dat ze versleten zijn, grote kans dat ze nog een ronde meekunnen! Draagt u altijd pumps of juist sneakers de orthopedisch specialist kan tussentijds de zool aanpassen naar uw schoen.

 

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van steunzolen aanmeten om ook weer met plezier te kunnen wandelen? Meer informatie leest u op onze website of bel ons voor een persoonlijk gesprek!

Gelezen 672 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save