Onderwijsadvies voor verbetering van interne beheersing

Date woensdag, 20 februari 2019 15:03 |   | 

Wij staan er om bekend een bijzondere aanpak van werken te hebben. Zo geven wij u gevraagd of ongevraagd onderwijsadvies. Volgt u onze adviezen op dan za dit tot verbetering leiden van uw interne beheersing. Wij gaan graag samen met u rond de tafel om een strategie te bepalen. Het doel van dit gesprek is om uw organisatie doelbewust te laten groeien. Deze groei realiseren wij door ondersteuning en onderwijsadvies.

Wij snappen dat een onderwijsinstelling een andere instelling nodig heeft dan ieder ander commercieel bedrijf. Door ervaring en expertise kunnen wij u het beste bijstaan. Zo heeft een onderwijsinstelling te maken met budgetten en subsidies en personeelskosten. Wij denken graag met u mee, want geen onderwijsinstelling is hetzelfde. Daarom is op maat gemaakt onderwijsadvies van groot belang.

In control scan voor het uitbrengen van onderwijsadvies

Voordat wij u een passend onderwijsadvies kunnen geven voeren wij eest een in control scan uit. Tijdens deze scan verkrijgen wij inzichten in onderwerpen als toezicht, verantwoording, sturing van de organisatie, hoe op dit moment om wordt gegaan met risicomanagement en het beheersen van budgetten en subsidies.

In het proces van het uitbrengen van een advies houden wij altijd deze kerntaken top of mind. Zo brengen wij eerst de huidige situatie in kaart, waar verbeterpunten uit voort komen voor de korte en lange termijn. Wij maken een uitgebreide rapportage voor u waarin we bijhouden wat de status is van ieder component en wat de vervolgstappen zijn voor het optimaliseren van deze punten. Wat leidt toch een actueel overzicht van de huidige stand van zaken.

Kom in contact voor een onderwijsadvies

Wilt u ook weten hoe uw onderwijsinstelling er op dit moment voor staat? Kom dan langs op ons kantoor voor een onderwijsadvies. Naast onderwijsadvies staan wij ook voor u klaar als u controles wilt laten uitvoeren op jaarrekeningen en bekostigingsgegevens. Hierover leest u meer op onze website.

Gelezen 1040 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save