Koffie Academy: ben jij ons aanstormend barista talent?

Date vrijdag, 22 februari 2019 07:29 |   | 

Ben jij ook altijd zo gefascineerd hoe barista’s toch altijd die perfecte cappuccino weten te maken? Ik doe altijd stiekem een cappuccino check, wat dit inhoud? Ik test altijd hoe goed het melkschuim is door mijn lepeltje erop te leggen. Als het lang duurt voordat je lepeltje door het melkschuim heen zakt, is de melk perfect geschuimd. Wil jij dit ook leren? Volg dat een barista opleiding aan de Koffie Academy. Wij leren je tijdens de opleiding de kneepjes van het vak!

Hebben we je interesse gewekt? In dit artikel vertel ik je meer over de verschillende cursussen en hoe je jezelf kan aanmelden!

Van basis tot specialisme

Bij Koffie Academy bieden wij cursussen en opleidingen aan voor zowel beginnend barista’s als ervaren barista’s. Tijdens een basis cursus leer je in eerste instantie alle technieken op het gebied van het perfecte bakje koffie. De gevorderde cursussen bestaan uit onderwerpen als soorten koffiebonen en waar deze vandaan komen maar ook latte art, hier leer je hoe je leuke figuurtjes kan maken in het melkschuim. De cursussen bestaan doorgaans uit een cursus dag gevolgd door een examen. De ene keer vind het examen plaats op dezelfde dag, in andere gevallen is dit enkele weken later, om te zien of je de informatie tegen die tijd ook nog goed toepast. Een hele leuke uitdaging voor jezelf!

Cursus volgen aan de Koffie Academy

Kan je niet wachten om deel te nemen aan een cursus van de Koffie Academy? Breng een bezoekje aan onze website. Hier lees je nogmaals de informatie rustig door. Of schrijf je meteen in voor één van onze cursussen. Wij leren je alles wat je moet weten als je een barista bent. Wist je dat we je ook klaarstomen op meer economisch vlak, wij leren je de kneepjes van het ondernemers vak zodat je je eigen koffiebar kunt openen.

Gelezen 1088 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save