Weetjes over werken voor een uitzendbureau

Date maandag, 06 mei 2019 15:09 |   | 

Niet iedereen heeft evenveel ervaring met een uitzendbureau als een ander. Net zoals niet iedereen fan is voor het werken van een uitzendbureau. Dit komt onder andere door een aantal vooroordelen. In dit artikel vertellen we je meer over het werken voor een uitzendbureau als Vakmasters Goes.

Werken voor een uitzendbureau kost geen geld

Geheel ten onrechte wordt vaak aangenomen dat wanneer je voor een uitzendbureau werkt dat het jou geld kost om voor een uitzendbureau te werken. Dit is namelijk niet waar. Een uitzendbureau rekent namelijk een bepaald tarief door aan de opdrachtgever. Hierdoor zal dus jouw toekomstige opdrachtgever worden belast. Dit is vaak hun eigen keuze om een uitzendbureau in te schakelen in plaats van zelf de werving op te pakken. Het salaris wat je ontvangt is dus niets extra’s op ingehouden.

Gemakkelijk opzegbaar

Ga je in eerste instantie voor een vaste baan of voor een aantal uur in de week? Werken voor een uitzendbureau is flexibel. Wil je bijvoorbeeld 2 maanden wat bijverdienen voordat je op vakantie gaat of wil je niet na een maand al beslissen om een contract te tekenen. Bij eeb uitzendbureau kun je zelf eruit stappen wanneer je wilt.

Goede relatie met de opdrachtgever

Een uitzendbureau heeft over het algemeen een goede relatie met de opdrachtgever. Veel opdrachtgevers laten meerder functies binnen hun bedrijf invullen door een uitzendbureau. Het uitzendbureau kent de opdrachtgever dan ook op zijn duimpje. Dit maakt het voor het uitzendbureau namelijk makkelijker om een ideale match te vinden tussen kandidaat en opdrachtgever.

Feitjes over uitzendbureaus

Als laatst nog wat feitjes over uitzendbureaus
  • Iets meer dan ⅓ vindt een baan via het uitzendbureau
  • Ongeveer 1 op de 5 mensen vindt een vaste baan
  • Zo een 15% stroomt door naar een nieuwe uitzendbaan
  • Ongeveer 1 op de 3 mensen krijgt een tijdelijk dienstverband

Gelezen 1716 keer Laatst aangepast op maandag, 06 mei 2019 15:09

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save