Artikelen plaatsen

Date dinsdag, 14 oktober 2014 19:50 |   | 
Artikelen plaatsen

Artikelwebsites zijn niet nieuw. Nadat artikelmarketing zo populair is geworden, zijn er veel artikel marketing websites verschenen waarop je artikelen kunt plaatsen.. UwArtikel.nl is daar één van, en is met haar 5 jarig bestaan één van de eerste Nederlandse websites zijn dat in buiten proportionele mate gebruikt wordt voor artikel marketing door veel internetondernemers als onderdeel van hun internetmarketingstrategie.

Dat is ook niet gek. Het effect op de positie van je website in de zoekmachine door het plaatsen van zogenaamde seo artikelen is zeer positief. Gebruikers van UwArtikel.nl die op UwArtikel.nl artikelen plaatsen worden doorgaans op hun keywords gevonden op de 1e pagina van Google.

Het succes van deze resultaten is vooral te danken aan de gehele internetstrategie. Het is ook het bewijs dat het plaatsen van artikelen op UwArtikel.nl een positief effect heeft op je positie in Google.

Dat wil dus niet zeggen dat je enkel artikelen met linkjes moet plaatsen voor een goede seo tactiek. Het betekent ook niet dat je enkel seo artikelen mag plaatsen op UwArtikel.nl.

Als je het leuk vind om artikelen te schrijven dan kun je deze met UwArtikel.nl online plaatsen. Je persoonlijke pagina bevat een overzicht met de artikelen die je hebt geschreven. Deze overzichtspagina kan informatie over jou bevatten, en bevatten de geplaatste artikelen in blog layout.

Artikelmarketing met SEO Artikelen

Artikelmarketing met goede Seo artikelen kunnen dus een positief effect hebben op de positie van je website in de resultaten van Google. Goede seo artikelen zijn informatieve artikelen zonder onnodig veel links. Goede seo artikelen zijn artikelen die niet uitsluitend voor een zoekmachine gericht zijn maar vooral bedoeld zijn om waardevolle informatie te geven. De meest voorkomende fouten bij artikelmarketing heb ik al eens uitgelegd in een ander artikel.

Gelezen 1335 keer Laatst aangepast op dinsdag, 14 oktober 2014 20:50
Uwartikel.nl

de plaats op internet voor artikelen

Registreer je om artikelen te plaatsen.

Artikelen Plaatsen | FAQ | contact

Social Profiles

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save