De badkamerkast als reddende engel

Date woensdag, 18 maart 2015 13:47 |   | 

Rommelige badkamers zijn een vaak terugkerende nachtmerrie. Vieze tandenborstels, tubes waarvan de houdbaarheidsdatum allang is overschreden, zalfjes en shampoos die achteloos door elkaar staan – we kennen de problemen allemaal. Geen wonder overigens, want we hebben de meeste ook zelf veroorzaakt. En we hebben er vervolgens voor gekozen ze, uit gemak, maar eventjes te negeren. Toegegeven, ook wel logisch. Wie heeft immers zin om de hele badkamer weer schoon te maken en vervolgens toe te zien hoe het binnen een dag weer even rommelig wordt?

Opgeruimd staat netjes

Toch is het soms nodig alles eens flink op te ruimen. Je wilt namelijk niet dat gasten geconfronteerd worden met de chaotische indeling van je badkamer. Een handige manier om alles überhaupt wat sneller en soepeler te organiseren is door gewoon een badkamerkast in je badkamer te laten installeren. De perfecte oplossing om een vervelend probleem definitief naar het verleden te verwijzen.

Waarom?

Veel mensen stellen zich tevreden met een plankje waar ze de tientallen (veelal overbodige) toiletartikelen op uit kunnen stallen. Neusspray, lipbalsem, twee tandpastatubes, waarvan één leeg, en nog een hele rits aan andere spullen. Het is slordig, onverzorgd en zo ziet het er ook uit. Een slordigheid overigens die ook op de eigenaar afstraalt: als je, je eigen badkamer niet eens schoon kunt houden, wat zegt dan dat over jou? Het installeren van een badkamerkast kan je zulke zorgen besparen. Verdeel de verschillende lades en kastjes onder je familieleden (moeder en dochter natuurlijk de grootste stukken) en zorg ervoor dat iedereen zijn spullen steeds netjes terugzet. Zo geef je de badkamer een nette indruk, zonder iedere dag een uur aan schoonmaakwerk te hoeven doen. Een goede indeling is vaak het halve werk. Bovendien is het prettig als je ’s ochtends snel naar je werk moet en je direct het scheerapparaat of de tandenborstel in je badkamermeubel kunt vinden. Altijd handig.  

Gelezen 1914 keer

UwArtikel.nluwartikel logo
UwArtikel.nl is een website waarop je gratis artikelen kunt plaatsen.

Om artikelen te plaatsen dien je cookies te accepteren en vervolgens te registreren en in te loggen op de website van UwArtikel.nl.

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save