Top 10 meest bekeken YouTube-videoʼs aller tijden

De Top 10 meest bekeken YouTube-video’s aller tijden

YouTube is een platform waar miljoenen video’s worden geüpload en miljarden mensen over de hele wereld dagelijks naar video’s kijken. Het is dan ook geen verrassing dat sommige video’s enorm populair worden en miljarden views verzamelen. Ben je benieuwd naar de meest bekeken YouTube-video’s aller tijden? Lees dan snel verder!

Gangnam Style – Psy

Gangnam Style van de Zuid-Koreaanse artiest Psy is ongetwijfeld een van de meest iconische YouTube-video’s aller tijden. De video werd uitgebracht in 2012 en brak al snel records met zijn catchy deuntje en opvallende dansmoves. Met meer dan 4 miljard views is het zeker een van de meest bekeken video’s op YouTube.

Despacito – Luis Fonsi ft. Daddy Yankee

Een andere grote hit op YouTube is Despacito van Luis Fonsi en Daddy Yankee. Deze reggaeton hit werd uitgebracht in 2017 en ging viral over de hele wereld. Met meer dan 7 miljard views is het de meest bekeken YouTube-video aller tijden.

Shape of You – Ed Sheeran

De Britse zanger Ed Sheeran staat ook in de top 10 met zijn hit Shape of You. Dit catchy nummer domineerde de hitlijsten en werd een van de populairste nummers van 2017. De bijbehorende video heeft meer dan 5 miljard views op YouTube.

See You Again – Wiz Khalifa ft. Charlie Puth

De emotionele ballad See You Again van Wiz Khalifa en Charlie Puth werd uitgebracht als eerbetoon aan acteur Paul Walker. De video heeft inmiddels meer dan 4,5 miljard views verzameld en is een van de meest bekeken YouTube-video’s

Baby Shark Dance – Pinkfong

Voor de kleintjes is er de Baby Shark Dance van Pinkfong. Deze aanstekelijke kinderhit heeft inmiddels meer dan 8 miljard views en is daarmee een van de meest bekeken YouTube-video’s, vooral onder jonge kinderen.

Faded – Alan Walker

De elektronische hit Faded van Alan Walker heeft meer dan 3,5 miljard views op YouTube verzameld. De hypnotiserende beats en de gave visuals hebben ervoor gezorgd dat deze video een van de meest bekeken video’s aller tijden is.

Sorry – Justin Bieber

Justin Bieber mag natuurlijk niet ontbreken in de top 10 met zijn hit Sorry. De video heeft meer dan 3 miljard views en is een van de populairste video’s op YouTube. Met zijn catchy deuntje en dansmoves wist Justin Bieber vele harten te veroveren.

Uptown Funk – Mark Ronson ft. Bruno Mars

Uptown Funk van Mark Ronson en Bruno Mars is een funky hit die de wereld veroverde. Met meer dan 3,5 miljard views is het een van de meest bekeken YouTube-video’s. De aanstekelijke beat en de retro vibes maken deze video een echte hit.

Roar – Katy Perry

De populaire zangeres Katy Perry staat ook in de top 10 met haar hit Roar. De video heeft meer dan 3 miljard views en is een van de meest bekeken video’s op YouTube. Met haar krachtige stem en catchy refrein wist Katy Perry vele fans te bereiken.

Alphabet Song – LittleBabyBum

Voor de allerkleinsten is er de Alphabet Song van LittleBabyBum. Deze educatieve video heeft meer dan 4,5 miljard views en is een van de meest bekeken YouTube-video’s onder jonge kinderen. Met zijn vrolijke muziek en kleurrijke animaties is het een hit bij ouders en kinderen.

Slot

En dat waren de top 10 meest bekeken YouTube-video’s aller tijden! Van catchy hits tot educatieve kinderliedjes, er is voor ieder wat wils op YouTube. Heb jij al deze video’s al gezien? Zo niet, waar wacht je nog op? Ga snel naar YouTube en geniet van deze viral video’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *